Produsenter

England

Hambledon Vineyards

Hambledon ble etablert i 1952 av Major-General Sir Guy Salisbury-Jones. Han fikk hjelp av fagpersoner ved den kjente produsenten Pol Roger i Champagne, og etablerte Hambledon basert på mange dannelsesreiser i Frankrike og spesielt Champagne. Første årgang ble lansert i 1961. Alle Hambledons cuvéer produseres etter tradisjonell champagnemetode, og jordsmonnet er perfekt egnet for musserende vinproduksjon her. 


Spania

Recaredo

Recaredo holder til i Corpinnat i Penedès. Her dyrker de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Garnatxa og Monastrell, til produksjon av Brut Nature. All høsting skjer for hånd, og det anvendes ikke sprøytemidler. Jordsmonnet består av kalkholdig leire og sand. 


Norge

Hardangerbonden

I et flunkende nytt sidreri som var ferdigstilt i 2021, lager Ingrid og mannen Bård sider fra deres egen epleproduksjon. Samtlige cuvéer er produsert med enkeltepler, slik at hver kultivar får vist sine unike kvaliteter. Opprinnelig utdannet lærer, tok Ingrid først over gården i Sekse som odelsjente i 2014. Siden det har Hardangereventyret gått så det suser. 


Frankrike 

Crémant

Alsace - Albert Mann

Albert Mann holder til i sentrale Alsace i Wettolsheim. Allerede i 1997 la de om til biodynamisk landbruk, men de har praktisert usertifisert i enda lengre tid. Crémanten er laget med 70% Pinot Blanc, 15% Auxerrois og 15% Riesling, av 30+ år gamle stokker. Druene er hentet fra vinmarkene Kientzheim og Wettolsheim, som har jordsmonn av kalkholdig leire og sand. 

Bourgogne - Paul Chollet

Chollet er en liten familiebedrift som holder til i Savigny-les-Beaune. De kjøper druer til crémant-produksjonen fra de beste områdene i Beaune, alltid med fokus på kvalitet. De lager seks cuvéer som vi distribuerer, og tar i bruk alle de godkjente druene i Burgund. Champagne

Lancelot-Pienne - Epernay

Gilles Lancelot er fjerde generasjon ønolog som lager Champagne i Cramannt i Epernay. Huset ble sammenslått da hans far giftet seg med datter av Pienne-huset, og har i to generasjoner operert som Lancelot-Pienne. Vinmarkene består av 60% Chardonnay, 30% Meunier og 10% Pinot Noir. Markene strekker seg over Cramant, Avize and Chouilly (GC-status), Mancy, Monthelon, og de resterende i Vallée de la Marne. Domenet er i dag sertifisert under HVe3 - "balanced viticulture". 

JM Seleque - Coteaux sud d'Epernay

Vilmart & Cie - Rilly la Montagne


Chablis

Domaine Buisson-Charles

Den veletablerte vinprodusenten har en vinkjeller som ble bygget allerede på 1000-tallet i Meursault. I dag drives vineriet av Patrick Essa og hans sønn. Det var først i 2010 at de også tilegnet seg vinmarker i Chablis. Herfa lager de viner på toppnivå fra Grand Cru-markene Les Lys og Vaudesir i tradisjonell stil.  

Domaine Raveneau


Burgund

Francois Bertheau

Henri Boillot

Jean-Marc Boillot

Michel Bouzereau et Fils

Domaine Buisson-Charles

Charles van Canneyt 

Robert Chevillon

Domaine Cordier

Anne F. Gros & Francois Parent

Regis Forey

Nicole Lamarche

Dominique Laurent

Domaine Latour-Giraud

Thibault Liger-Belair

Méo-Camuzet

Philippe Pacalet

Jean-Marc Pillot

Domaine Ponsot

Laurent Ponsot

Domaine de la Pousse d'Or

Joel Remy

Roc de Boutirs


Beaujolais

Chateau Moulin-a-Vent


Thibault Liger-Belair


Loire

Philippe Alliet

Domaine de Bablut

Familien Daviau har drevet Bablut i flere generasjoner. De er en liten, familiedrevet bedrift som holder til like utenfor Angers i Loire. Nå holder sønnen Antoine på å ta over hele produksjonen, parallelt med at han underviser i jus på universitetet i Bordeaux. Hele produksjonen er biodynamisk, og de lager en rekke ulike stiler og viner basert på hele Loires tilgjengelige druer. 

Thibaud Boudignon

Domaine Delaporte

Domaine Grosbois

Chateau du Miniere

Antoine Sanzay 

Chateau Suronde


Bordeaux

Les Cruzelles 

La Chenade 

JCP Maltus 

Chateau Samion

Chateau Bauduc 


Rhône

Charles van Canneyt 

Halos de Jupiter 

Roger Sabon


Bandol

Gros Noré

Chateau de Pibarnon

Domaine Tempier


Provence

Clos Sainte Magdeleine


Tyskland 

Weingut Müller-Catoir, Pfalz


Italia

Ronco del Gnemiz, Friuli


USA

Nicolas Jay, Oregon
Paumanok, Long Island